• وبلاگ : نوشته هاي حامد عبداللهي
  • يادداشت : آخرين بيانيه ميرحسين موسوي:
  • نظرات : 59 خصوصي ، 402 عمومي
  • آموزش پیرایش مردانه اورجینال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <    <<    16   17   18   19   20    >>    >
     
    + علي 

    ان الله لا يهدي القوم الكافرين

    خدا لعنت كس را كه بعد ازن همه روشنگري هنوز از خائنين حمايت مي كنند البته حق دارند از شكمي كه از حرام ژر است انتظاري به غير از اين نست

    موفق باشي

    + فف 

    خودتي واربابت!!!!

    + مهدي يار 

    باتشكر از حامد عزيز- هر ادم عاقل و فهميده اي بايد تا الان فهميده باشه كي راست ميگه كي دروغ؟

    موج سبزها هنوز نه نوشتن بلد هستند نه ادبيات محترمانه- اينها ميخواستند مملكت را به عزت و سربلندي برسانن؟؟؟!!!!!!!

    دم حاج محمود گرم كه همه مخالفهاشو ديوونه كرده

    خامنه اي زنده باد-- حاج محمودپاينده باد دشمنانش ديوونه باد

    + ميلاد 
    سيد مير يزيد اموي
    + دل خون 

    برادران گرامي

    طبق اطلاعات موثقي كه به من رسيده گروه هاي نظامي و شبه نظامي وابسته به نظام ( سپاه ، بسيج ، وزارت اطلاعات و ... ) و همچنين افراد ديگر ارگانها و اصناف وابسته و طرفداران حكومت و نظام تصميم دارند كه در ايام محرم و مخصوصا در روزهاي تاسوعا و عاشورا حتي به قيمت قتل عام هاي گسترده با هر گونه حركتي كه از جناه اصلاح طلب و مير حسين موسوي حمايتي بكند بر خورد شديد بكند .

    قاعله هتك حرمت امام خميني نيز ترفندي بود تا بسياري از اين جريانها كه تا امروز بي طرف بودند در حالت تهاجمي شديد قرار بگيرند به طوري كه در برخي تجمعات بعضي از شهرستان ها پليس نه براي مقابله با طرفداران موسوي بلكه براي كنترل طرف مقابل وارد عمل شده . شواهد حاكي است كه در صورت بروز جرقه اي آنها اماده اند تا آنچه را خود فتنه سبز مينامند به طور كامل محو و نابود كرده تا ديگر عملا هيچ كس سد راه شان نباشد . برادران و خواهران گرامي شما كه در جناه اصلاحات قرار داريد و از انها حمايت ميكنيد . من نمي توانم بگويم از اين كار دست برداريد يا عملي انجام ندهيد ولي از شما خواهش مينكم شديدا مراقب خود باشيد ، آينده سختي پيش روي ايران است و ايران به زنده شما نياز دارد تا از اين بحران شايد بتواند جان سالم به در ببرد .

    ياحق

    ( بكشيد ما را چون در نهايت تنها همين كار از شما بر مي آيد . )

    + عرشيا 

    سلام آقاي يه نفر مثل همه

    اگه نميدوني بدون اوني كه تو شهر مشهد با دوچرخه ميرفت خونه مردم و روضه ميخوند همين آقاي رهبر بود

    + گلابي 

    اين نوع واگذاري شرکت مخابرات به پاسداران آن قدر ناروا بود که حتي مجلس و سازمان بازرسي نظام جمهوري اسلامي انتقاد و اعلام کردند که چگونگي آن را بررسي خواهند کرد. کميسيون ويژه پيگيري و نظارت بر اصل 44 قانون اساسي مجلس هم گفت که از توضيح وزارت اقتصاد در باره شکل واگذاري شرکت مخابرات ايران به سپاه پاسداران قانع نشده است. اما با توجه به کودتا و زورمداري سپاه پاسداران، حتي به اعتراض نهادهاي رسمي جمهوري اسلامي هم اميد چنداني نمي توان داشت. مگر همين مجلس هفتم نبود که پس از "پژوهش" و "بحث" بدين نتيجه رسيد که پس از انتخابات 22 خرداد 1388 شکنجه و تجاوزي در زندان ها صورت نگرفته است؟ مگر همين مجلس نبود که بر خلاف تصميم نخستين خود، از ترس و هراس پاسداران، اختيار تام و تمام هزينه کرد درآمد حاصله از حذف يارانه ها را به دولت احمدي نژاد داد؟ مگر قرار نبود که شوراي نوبنياد رقابت در زمينه رقابت و جلوگيري از انحصار فعال باشد؟
    حالا سهام پنجاه و يک درصدي سرمايه گذاري "اعتماد مبين" در شرکت مخابرات ايران بدين شکل ميان شرکت هاي وابسته تقسيم شده است: شرکت سهامي عام توسعه اعتماد مبين (دو درصد)، شرکت سهامي خاص گسترش الکترونيک مبين ايران (دو درصد)، شرکت سهامي عام شهريار مهستان (26 درصد)، شرکت سهامي خاص نگين گنجينه ايرانيان (46 درصد) و شرکت سهامي خاص گروه اعتماد پارس (24 درصد). در عين حال گويا سرمايه گذاري "اعتماد مبين" برخي از سهام خريداري شده شرکت مخابرات را به بانک سينا وابسته به بنياد مستضعفان فروخته است و در ازاي آن اين بانک امتياز سرمايه گذاري وجوه شرکت مخابرات را دريافت کرده است.
    از واگذاري شرکت مخابرات به سپاه پاسداران چه درسي مي توان برگرفت؟ شوربختانه همان درس هاي تلخ دير آشنا: خصوصي سازي ايران ناممکن در جمهوري اسلامي و پادگاني شدن اقتصاد ( حتي پيش از پادگاني شدن سياست) کشور، از دست در شدن فرصت هاي اقتصادي کشور و سرانجام کنترل تام و تمام زندگي شهروندي و جامعه مدني توسط پاسداران. به يک يک اين درس هاي تلخ بپردازيم.

    پادگاني شدن اقتصاد. حالا ديگر به اطمينان مي توان گفت که با حاکميت سپاه پاسداران در اقتصاد و سياست کشور خصوصي سازي در ايران شدني نيست.
    عمده آن چه که در چهار سال نخستين دوره رياست جمهوري محمود احمدي نژاد به اسم خصوصي سازي شرکت هاي دولتي انجام شد در حقيقت چيزي نبود جز تقويت سازمان هاي شبه دولتي. براساس حقوق تجاري جمهوري اسلامي هر شرکتي که به طور مستقيم از بودجه‏ي کشور سهمي نگيرد، جزوبخش خصوصي است. با اين تعريف، صندوق بازنشستگي و حتي بسياري از شرکت‏هاي سازمان صنايع و حتي سپاه پاسداران، جزو بخش خصوصي اند.
    در نخستين دوره زمامداري احمدي نژاد، سهام 264 شرکت به ارزش بيشتر از 54 هزار ميليارد تومان از طريق سهام عدالت و نيز رد ديون دولت به سازمان هاي شبه دولتي چون شرکت سرمايه گذاري تامين اجتماعي (شستا)، تامين اجتماعي و صندوق هاي بازنشستگي واگذار شد. البته بخشي هم در بورس فروخته شده است که در اين حالت هم در بسياري اوقات بنگاه هاي شبه دولتي چون شرکت هاي وابسته به سپاه پاسداران برنده اصلي بودند .
    همين جريان "خصوصي سازي" شرکت مخابرات نمونه روشنگري است: بيست درصد شرکت مخابرات هنوز در دست دولتي است که شديدا پادگاني و در اختيار سپاه پاسداران است. حالا پنجاه و يک درصد سهام ديگر اين شرکت هم به يکي از بنگاه هاي سپاه پاسداران واگذار شده است. بدين ترتيب خصوصي سازي که نشده هيچ، انحصار دولتي پادگاني هم شده است.

    از دست شدن فرصت هاي اقتصادي صنايع مخابرات و ارتباطات ايران. اساس اقتصاد امروز جهان ارتباطات و مخابرات است. نه اين که صنايع ارتباطاتي و مخابراتي پيشاهنگ و موتور اقتصاد باشند. اين به جاي خود. بلکه هيچ فعاليت اقتصادي، حتي کشاورزي و دامداري هم، بدون اتکا به صنايع ارتباطاتي چون اينترنت کارآ و رقابتي نخواهد بود. در چنين شرايطي با اطمينان مي توان گفت که واگذاري شرکت مخابرات به سپاه پاسداران بزرگ ترين فرصت جهش اقتصادي يا دست کم جبران عقب ماندگي هاي پيشين را از ايران گرفت.
    از شرکتي که دولتي و پادگاني است و به ويژه رقيبي ندارد ديگر انتظار کارايي، بهبود کيفيت و کم کردن بهاي کالا بر اساس ساز و کار بازار نمي توان داشت. شالوده اقتصاد بازار رقابت آزاد است. در پيش و پس "خصوصي سازي" هاي جمهوري اسلامي هيچ رقابتي وجود ندارد. اين‏جا بيشتر تراست‏هاي مالي‏اي که قدرت سياسي دارند، امتيازها و رانت هاي اقتصادي را در اختيار مي گيرند. کنسرسيوم «توسعه اعتماد مبين» وابسته به سپاه پاسداران هيچ انگيزه اي ندارد که بخواهد کيفيت مخابرات در کشور را بالا برد و قيمت آن را پايين آورد. چه زحمتي است که به خود دهد رقيبي که ندارد؟ همچون هميشه، اقتصاد کشور در دست تماميت‏خواهان بي تجربه اي ‏افتاده که دوره‏ي کارآموزي خود را با مالکيت و مديريت صنايع حياتي ايران مي گذرانند.
    از اين ها گذشته، صنعت مخابرات که بنا بر سرشت خود فرامرزي است، در دست سپاه پاسداراني افتاده که مورد تحريم بين المللي است. در چنين شرايطي چه اميدي به رشد و توسعه اين صنعت مي توان داشت؟ مهم ترين کشورهاي جهان داد و ستد با سپاه پاسداران را تحريم کرده اند! اين در حالي است که با توجه به اهميت صنايع ارتباطات و مخابرات در اقتصاد، بسياري از کشورها، حتي کشورهاي در حال رشد، صنايع ارتباطات و مخابرات خود را به بخش خصوصي سپرده اند و اقتصاد بازارـبنياد را پذيرفته اند.

    شهروندي و سپاه پاسداران در اختيار سپاه پاسداران. با کنترل شرکت مخابرات توسط سپاه پاسداران، نه تنها اين صنعت حياتي ايران در عصر ارتباطات جهاني به لحاظ کيفيت و کارآمدي اقتصادي سقوط مي‏کند، بلکه مخابرات کشور نيز در دست سازمان‏هاي اطلاعاتي سپاه پاسداران قرار مي‏گيرد وبدين ترتيب کنترل و سرکوب جامعه‏ي مدني بيش از پيش امکان‏پذير مي‏شود. چرا که مخابرات مردم هم در اختيار پاسداران خواهد بود.
    در مورد فرادستي پاسداران در اقتصاد و سياست جاي ترديد نبود. حالا سپاه در ادبيات هم کم کم جا و مقامي مي يابد. پاسداران دست کم يادآور اثر ادبي جورج اورول به نام 1984 اند. اين کتاب را خوانده ايد؟

    + گلابي 

    با پوزش به دليل مشخص نبودن اعداد

    سپاه پاسداران پيش از کودتاي انتخاباتي 22خرداد 1388 در زمينه‏ي اقتصادي کودتا کرده بود .

    در زمان رياست جمهوري خاتمي، جناح سرسخت سپاه پاسداران با به کارگيري زور عريان نظامي، عملا دست به کودتاي اقتصادي زد. دو مثال بارز آن، يکي اشغال فرودگاه امام خميني براي به چنگ آوردن امتيازي بود که در يک مناقصه‏ي بين‏المللي به شرکت تاو (TAV) واگذار شده بود. ديگري نيز بازپس گرفتن امتياز اپراتور دوم تلفن همراه در ايران بود که زير فشار آشکار سپاه پاسداران و مجلس هفتم، از شرکت "ترک سل" گرفته و به شرکت "ايرانسل" وابسته به بنياد مستضعفان واگذار شد. رابطه‏ي بنياد مستضعفان و سپاه پاسداران که بر کسي پوشيده نيست. اما جداي از اين دو، در تابستان 1385 نيز، سپاه پاسداران با حمله نظامي به يکي از دکل هاي حفاري نفتي شرکت رومانيايي سرويچي پتروليره در خليج فارس آن را تصرف کرد و يک سال پس از آن، در تابستان 1386، شرکت "کيش اورينتال" را نيز به زور و فشار به چنگ آورد .

    با محمود احمدي‏نژاد اما، جناح سرسخت سپاه ديگر نيازي به مشت آهنين نداشت. چرا که وي امتيازهاي اقتصادي را به راحتي و به زبان خوش به سپاه پاسداران داد و مي دهد. در اين مورد مي توان اشاره کرد به بسياري از امتيازهايي که پيش و پس از رياست جمهوري احمدي نژاد به سپاه داده شد: واگذاري قرارداد يک ميليارد و دويست ميليون دلاري خط 7 متروي تهران به بنگاه خاتم الانبياء (قرب) سپاه پاسداران و خط 6 به بنياد مستضعفان و جانبازان کشور در تابستان 1385، واگذاري بدون مناقصه‏ و بدون رقابت طرح يک ميليارد و سي صد هزار دلاري‏ خط لوله گاز عسلويه به سپاه پاسداران، چشم فرو بستن بر بهره برداري غيرمجاز سپاه پاسداران از حدود هفتاد اسکله " نامريي" که در هيچ دفتر و سند رسمي کشور ثبت نيستند و سرانجام اعطاي قرارداد دو و نيم ميليارد دلاري خط ريلي پس کرانه منطقه آزاد چابهار به قرارگاه خاتم الانبياء در همين پاييز 1388.
    نوشته حاضر شرح واگذاري امتياز ديگري است که باز هم در زمان محمود احمدي نژاد‏ به زبان خوش و بدون چک و چانه نصيب سپاه پاسداران شد: پنجاه و يک درصد سهام شرکت مخابرات ايران.

    فروش سهام شرکت مخابرات و نامزدهاي خريدار. براي واگذاري سهام شرکت مخابرات، اهليت مالي و فني نامزدهاي خريدار، "توسعه اعتماد مبين"، "مهر اقتصاد ايرانيان" و "پيشگامان کويريزد"، توسط سازمان خصوصي سازي و اهليت امنيتي آن ها هم در خارج از اين سازمان بررسي و سرانجام تاييد شد. هويت اين شرکت ها چه بود؟
    سرمايه گذاري "اعتماد مبين" همچنان که از جدول زير بر مي آيد زير نظر سپاه است و عمدتا از سه شرکت "گسترش الکترونيک مبين ايران"، "شهريار مهستان" و "سرمايه گذاري توسعه اعتماد" تشکيل شده است :

    شرکت سرمايه گذاري "مهر اقتصاد ايرانيان" يکي از شرکت هاي زير مجموعه مؤسسه مالي و اعتباري مهر وابسته به بسيج و در نتيجه زير نظر سپاه پاسداران است و در سهام «فولاد مبارکه»، «تراکتورسازي تبريز»، «داروسازي جابربن حيان»، «صدرا» و «ايرالکو» مشارکت دارد.
    در کنار اين دو نامزد نظامي سپاهي و بسيجي، "پيشگامان کوير يزد" نامزد بخش خصوصي بود که درست به همين دليل به سرعت از شرکت در خريد سهام شرکت مخابرات حذف شد. البته با توجه به سياست هاي کلي دولت محمود احمدي نژاد و روند فرادستي سپاه در سياست و اقتصاد ايران جاي کمترين ترديدي در مورد واگذاري شرکت مخابرات به سپاه نبود. کمااينکه سرانجام داستان هم اين شد که از ميان سه نامزد خريد سهام شرکت مخابرات، نامزد بخش خصوصي از همان آغاز به دليل "امنيتي" حذف شد و باقي ماندند دو نامزد وابسته به سپاه و بسيج. براي شرکت در "خصوصي سازي" شرکت دولتي مخابرات ايران!

    حذف نامزد بخش خصوصي. در آخرين ساعات اداري (3 و 40 دقيقه) روز شنبه 4 مهر ماه يعني چند ساعت پيش از آغاز رقابت براي خريد سهام شرکت مخابرات، سازمان خصوصي سازي با ارسال فکسي به نامزد بخش خصوصي، شرکت تعاوني پيشگامان کوير ‌که پيش از آن مورد تصويب نهادهاي رسمي نظام قرار گرفته بود اعلام کرد که به دلايل امنيتي صلاحيت خريد ندارد و خواستار خروج اش از معامله شد.
    با توجه به درشتي چنين تبعيضي، غلامرضا حيدري کرد زنگنه، رئيس سازمان خصوصي‌سازي، مدعي شد که پيشگامان کوير خود از اين مزايده انصراف داده است. اما مديران اين شرکت پاسخ دادند که نه تنها از حضور در مزايده اخراج شده اند، بلکه هزينه هايي براي شرکت در اين معامله متحمل شده اند که براي جبران آن خواستار دست کم 150 ميليارد ريال غرامت هستند: هشت ميليارد ريال سفته، وثيقه دارايي هاي بيش از بيست و پنج نفر براي تأمين اعتبار خريد سه درصد شرکت مخابرات وهزينه کرد هاي ديگر.
    در هر حال باحذف پيشگامان کوير، سپاه و بسيج شدند "نماينده" بخش خصوصي براي آن که بتوانند در "خصوصي سازي" شرکت مخابرات شرکت کنند و خريدار سهام آن باشند! در چنين "رقابتي" نامزد سپاه، «توسعه اعتماد مبين»، با پيشنهاد پرداخت سه ريال بيشتر براي هر سهم بر نامزد بسيجي خود، «مهر اقتصاد ايرانيان»، در کمتر از سي دقيقه پيروز شد و پنجاه و يک درصد شرکت مخابرات را در بزرگ ترين داد و ستد سهام ايران از آن خود کرد. خريد سهام شرکت مخابرات در روز يک شنبه پنج مهر ماه 1388 بزرگ ترين معامله در تاريخ 41 ساله بورس تهران تا آن تاريخ بود .
    بدين ترتيب کنسرسيوم توسعه اعتماد مبين بيش از 22 ميليارد و 936 ميليون سهام شرکت مخابرات را خريد به ازاي هر سهم 340 تومان. قرار شد تا 30 روز کاري 20 درصد سهام نقد و 80 درصد باقيمانده در 16 قسط هر شش ماه يک بار پرداخته شود. چهل و پنج روز بعد، شرکت"اعتماد مبين" سپاه پاسداران با پرداخت 1564 ميليارد تومان (يک ميليارد و پانصد ميليون دلار) شرکت مخابرات را به طور قطعي تصاحب کرد و بدين ترتيب رانت ديگري بر رانت هاي سپاه پاسداران افزود.

    + گلابي 

    در زمان رياست جمهوري خاتمي، جناح سرسخت سپاه پاسداران با به کارگيري زور عريان نظامي، عملا دست به کودتاي اقتصادي زد. دو مثال بارز آن، يکي اشغال فرودگاه امام خميني براي به چنگ آوردن امتيازي بود که در يک مناقصه‏ي بين‏المللي به شرکت تاو (TAV) واگذار شده بود. ديگري نيز بازپس گرفتن امتياز اپراتور دوم تلفن همراه در ايران بود که زير فشار آشکار سپاه پاسداران و مجلس هفتم، از شرکت "ترک سل" گرفته و به شرکت "ايرانسل" وابسته به بنياد مستضعفان واگذار شد. رابطه‏ي بنياد مستضعفان و سپاه پاسداران که بر کسي پوشيده نيست. اما جداي از اين دو، در تابستان ???? نيز، سپاه پاسداران با حمله نظامي به يکي از دکل هاي حفاري نفتي شرکت رومانيايي سرويچي پتروليره در خليج فارس آن را تصرف کرد و يک سال پس از آن، در تابستان ????، شرکت "کيش اورينتال" را نيز به زور و فشار به چنگ آورد .

    با محمود احمدي‏نژاد اما، جناح سرسخت سپاه ديگر نيازي به مشت آهنين نداشت. چرا که وي امتيازهاي اقتصادي را به راحتي و به زبان خوش به سپاه پاسداران داد و مي دهد. در اين مورد مي توان اشاره کرد به بسياري از امتيازهايي که پيش و پس از رياست جمهوري احمدي نژاد به سپاه داده شد: واگذاري قرارداد يک ميليارد و دويست ميليون دلاري خط ? متروي تهران به بنگاه خاتم الانبياء (قرب) سپاه پاسداران و خط ? به بنياد مستضعفان و جانبازان کشور در تابستان ????، واگذاري بدون مناقصه‏ و بدون رقابت طرح يک ميليارد و سي صد هزار دلاري‏ خط لوله گاز عسلويه به سپاه پاسداران، چشم فرو بستن بر بهره برداري غيرمجاز سپاه پاسداران از حدود هفتاد اسکله " نامريي" که در هيچ دفتر و سند رسمي کشور ثبت نيستند و سرانجام اعطاي قرارداد دو و نيم ميليارد دلاري خط ريلي پس کرانه منطقه آزاد چابهار به قرارگاه خاتم الانبياء در همين پاييز ????.
    نوشته حاضر شرح واگذاري امتياز ديگري است که باز هم در زمان محمود احمدي نژاد‏ به زبان خوش و بدون چک و چانه نصيب سپاه پاسداران شد: پنجاه و يک درصد سهام شرکت مخابرات ايران.

    فروش سهام شرکت مخابرات و نامزدهاي خريدار. براي واگذاري سهام شرکت مخابرات، اهليت مالي و فني نامزدهاي خريدار، "توسعه اعتماد مبين"، "مهر اقتصاد ايرانيان" و "پيشگامان کويريزد"، توسط سازمان خصوصي سازي و اهليت امنيتي آن ها هم در خارج از اين سازمان بررسي و سرانجام تاييد شد. هويت اين شرکت ها چه بود؟
    سرمايه گذاري "اعتماد مبين" همچنان که از جدول زير بر مي آيد زير نظر سپاه است و عمدتا از سه شرکت "گسترش الکترونيک مبين ايران"، "شهريار مهستان" و "سرمايه گذاري توسعه اعتماد" تشکيل شده است .

    شرکت سرمايه گذاري "مهر اقتصاد ايرانيان" يکي از شرکت هاي زير مجموعه مؤسسه مالي و اعتباري مهر وابسته به بسيج و در نتيجه زير نظر سپاه پاسداران است و در سهام «فولاد مبارکه»، «تراکتورسازي تبريز»، «داروسازي جابربن حيان»، «صدرا» و «ايرالکو» مشارکت دارد.
    در کنار اين دو نامزد نظامي سپاهي و بسيجي، "پيشگامان کوير يزد" نامزد بخش خصوصي بود که درست به همين دليل به سرعت از شرکت در خريد سهام شرکت مخابرات حذف شد. البته با توجه به سياست هاي کلي دولت محمود احمدي نژاد و روند فرادستي سپاه در سياست و اقتصاد ايران جاي کمترين ترديدي در مورد واگذاري شرکت مخابرات به سپاه نبود. کمااينکه سرانجام داستان هم اين شد که از ميان سه نامزد خريد سهام شرکت مخابرات، نامزد بخش خصوصي از همان آغاز به دليل "امنيتي" حذف شد و باقي ماندند دو نامزد وابسته به سپاه و بسيج. براي شرکت در "خصوصي سازي" شرکت دولتي مخابرات ايران!

    حذف نامزد بخش خصوصي. در آخرين ساعات اداري (? و ?? دقيقه) روز شنبه ? مهر ماه يعني چند ساعت پيش از آغاز رقابت براي خريد سهام شرکت مخابرات، سازمان خصوصي سازي با ارسال فکسي به نامزد بخش خصوصي، شرکت تعاوني پيشگامان کوير ‌که پيش از آن مورد تصويب نهادهاي رسمي نظام قرار گرفته بود اعلام کرد که به دلايل امنيتي صلاحيت خريد ندارد و خواستار خروج اش از معامله شد.
    با توجه به درشتي چنين تبعيضي، غلامرضا حيدري کرد زنگنه، رئيس سازمان خصوصي‌سازي، مدعي شد که پيشگامان کوير خود از اين مزايده انصراف داده است. اما مديران اين شرکت پاسخ دادند که نه تنها از حضور در مزايده اخراج شده اند، بلکه هزينه هايي براي شرکت در اين معامله متحمل شده اند که براي جبران آن خواستار دست کم ??? ميليارد ريال غرامت هستند: هشت ميليارد ريال سفته، وثيقه دارايي هاي بيش از بيست و پنج نفر براي تأمين اعتبار خريد سه درصد شرکت مخابرات وهزينه کرد هاي ديگر.
    در هر حال باحذف پيشگامان کوير، سپاه و بسيج شدند "نماينده" بخش خصوصي براي آن که بتوانند در "خصوصي سازي" شرکت مخابرات شرکت کنند و خريدار سهام آن باشند! در چنين "رقابتي" نامزد سپاه، «توسعه اعتماد مبين»، با پيشنهاد پرداخت سه ريال بيشتر براي هر سهم بر نامزد بسيجي خود، «مهر اقتصاد ايرانيان»، در کمتر از سي دقيقه پيروز شد و پنجاه و يک درصد شرکت مخابرات را در بزرگ ترين داد و ستد سهام ايران از آن خود کرد. خريد سهام شرکت مخابرات در روز يک شنبه پنج مهر ماه ???? بزرگ ترين معامله در تاريخ ?? ساله بورس تهران تا آن تاريخ بود (?).
    بدين ترتيب کنسرسيوم توسعه اعتماد مبين بيش از ?? ميليارد و ??? ميليون سهام شرکت مخابرات را خريد به ازاي هر سهم ??? تومان. قرار شد تا ?? روز کاري ?? درصد سهام نقد و ?? درصد باقيمانده در ?? قسط هر شش ماه يک بار پرداخته شود. چهل و پنج روز بعد، شرکت"اعتماد مبين" سپاه پاسداران با پرداخت ???? ميليارد تومان (يک ميليارد و پانصد ميليون دلار) شرکت مخابرات را به طور قطعي تصاحب کرد و بدين ترتيب رانت ديگري بر رانت هاي سپاه پاسداران افزود.

    هيچ به متن بيانيه هاي مهندس دقت كردي؟ گويي معلم انشاء به اين دانش آموز با استعداد !گفته يك انشا بنويس كه در آن كلمات كودتا-تقلب-دروغ-ديكتاتور بنويس.اصلا انگار اين دانش آموز نخبه كلمات ديگري بلد نيست.
    + مهران 

    آخه بنده خدا

    تا حالا به اراجيفي که اين احمدي نژاد ميگه گوش کردي؟

    داري از کي حمايت ميکني؟ از کسي که براحتي جلوي 70 ميليون نفر دروغ ميگه؟ از کسي که جووناي مردم رو تو خيابون قتل عام ميکنه؟ از کسي که وزير کشورش متغلب از آب در مياد؟

    آدم هر کسي رو ميتونه گول بزنه اما خودشو نميتونه

    به خودت بيا

    خر هم از هرفاي موسوي خندش ميگيره نوه تو که چندماه در اغتشاشات بود کي فرصت درس خواندن داشت که حتما ميکي قبول ميشه اگه نشه تقلب شده ميخواي اورو به دانشگاه تحميل کني
    + يه نفر مثل همه 

    سيد اهل اوباما

    فتنه گر سبزه قبا

    حيف كه از نسل علي

    مثل توي چند وجبي

    از انقلاب آقا شده

    قر ميده رقص عربي

    حيا كن اي بي آبرو

    اگه يه نگاه به عقب كنيد ميبينيد موسوي و كروبي اگه انقلاب نشده بود الان كجا بودند-خود همين آقا توو تعيين قانون اساسي از مهمترين اركان بوده حالا اونو قبول نداره

    كروبي اگه به بركت اين انقلاب و قانون نبود حالا حالا ها بايد ميرفت تو خونه ها واسه مردم روضه ميخوند حالا شده متفكر ؟؟؟؟؟؟

    پاسخ

    آقاي كروبي كه هيچ ،‏پدرش هم انقلابي بود و خودش هم بيشترين زندان‏ها را زمان طاغوت كشيد. موسوي هم گرچه يك سيلي براي انقلاب نخورد اما بالاخره نخست وزير دهه اول انقلاب بود. اين ها مهم نيست مهم عبرتي است كه بايد از سرنوشت اين آدم ها گرفت.
    + ضد ولايت موسوي 
    سلام ايول اصلا خودشه بيانيه هاي ميرحسين همش همينجوري كشكيه اگه كسي بخونه انگاري اين حرفها رو مطابق معلوماتش زده آخه ميرحسين همبايد بره همون نقاشيشو بكشه چه به كشورداري!!!!!؟؟؟؟
    پاسخ

    چه عرض كنم!
    + چمران 
    خيلي خوشحال شدم که فعال هستي به راهت ادامه بده در ضمن اين کارها سعي در درس خواندن هم داشته باش که موفق تر بشوي دوستدارت چمران
     <    <<    16   17   18   19   20    >>    >